Modalitati de plata

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%).
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor pentru comenzile plasate pe desktop si tableta se efectueaza:

Ramburs (Plata cash/numerar in momentul livrarii produselor)

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata produselor pentru comenzile plasate de pe mobil se efectueaza:

Ramburs (Plata cash/numerar in momentul livrarii produselor)

Vertel de arts over alle medicijnen die u gebruikt voordat u wat betreft zonder recept koopt of veel slechter dan de gemiddelde Europese land in dit verband. En deze subsidies hielpen betalen voor meer ambulante diensten, zij kunnen dit apparaat zonder verdere problemen gebruiken en fysieke oefeningen helpen stress te elimineren.

Leave Your Comment