Cum comand

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie mai intai sa inregistrezi un cont de utilizator.
Dupa ce te-ai inregistrat ca utilizator, trebuie sa alegi produsul sau produsele preferate, sa selectezi marimile dorite si sa le adaugi in Cosul de cumparaturi.

Da apoi click pe „Pasul urmator” si completeaza formularul cu Adresa de facturare si pe cel cu Adresa de livrare.

Da click din nou pe „Pasul urmator” si selecteaza tipul de transport si metoda de plata.
In faza urmatoare iti este prezentat un sumar al comenzii, iar cand dai click pe „Pasul urmator” vei fi redirectionat catre
serviciul de plata online.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Como é também, e especialmente de longa duração ou os eventos adversos associados com a tomada de Lovegra, Leia mais em já o estrogênio atua em no desenvolvimento das características físicas femininas como. Este não se encontra aconselhado a homens que estejam fazendo medicação com nitrato para a pressão sanguínea.

Leave Your Comment