Termeni si conditii

Site-ul www.dabsboutique.ro, numit in continuare Dabs Boutique, este proprietatea SC DANIRAMI FRUCT SRL, inregistrata in SUCEAVA, Strada Tineretului nr 6B, Suceava, J33/1170/2007, CUI/CIF: 22166323, si va fi numita in continuare SC DANIRAMI FRUCT SRL.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC DANIRAMI FRUCT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”

SC DANIRAMI FRUCT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Dabs Boutique si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC DANIRAMI FRUCT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Dabs Boutique este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC DANIRAMI FRUCT SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a SC DANIRAMI FRUCT SRL asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului Dabs Boutique – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC DANIRAMI FRUCT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DANIRAMI FRUCT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Dabs Boutique numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de SC DANIRAMI FRUCT SRL pe site-ul Dabs Boutique, politica de preturi
SC DANIRAMI FRUCT SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Dabs Boutique sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie SC DANIRAMI FRUCT SRL nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.
Continutul Dabs Boutique (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei Dabs Boutique cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. SC DANIRAMI FRUCT SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul Dabs Boutique.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau. Plăți realizata prin intermediul Plationline, in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
Carduri acceptate: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro
SC DANIRAMI FRUCT SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 2-4 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. SC DANIRAMI FRUCT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.
Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCourier.
Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
SC DANIRAMI FRUCT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC DANIRAMI FRUCT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC DANIRAMI FRUCT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC DANIRAMI FRUCT SRL de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul cu Dabs Boutique fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.
Astfel, produsele cumparate din Dabs Boutique.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Adresa retur: SC DANIRAMI FRUCT SRL DISTRIBUTION, Strada Tineretului nr 6B, Suceava.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.
Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
Dabs Boutique.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.
Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
– Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
– Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.
Prin urmare:
Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*
* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).
Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.
Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari Dabs Boutique, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa contact@dabsboutique.ro.
Utilizatorii care acceseaza site-ul Dabs Boutique pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC DANIRAMI FRUCT SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.